Joskus sitä vaan tuntee itsensä onnelliseksi, vaikka asiat ovatkin katastrofaalisen sekaisin.

Mulla nettiyhteys on hieman jumittanut ja näin ollen tämä päivitys tulee vasta tänään, vaikka toivoin sen tulevan jo eilen.  Ohje on Emerald Citystä, ihan pakko oli kokeilla ja en pettynyt!! Suosittelen.

(mun kuva vaan ei ole yhtä houkutteleva kuin Jack Bauerin)

KEY LIME PIE

Pohja:
200 g digestivekeksejä jauhettuna
100 g sulatettua voita

Täyte:
5 keltuaista
1 tlk (400g) kondensoitua makeaa maitoa
1 dl limeteistä puristettua mehua
(mulla meni 3 limeä)
1 rkl raastettua limetinkuorta

Valmista murupohja sekoittamalla ainekset keskenään. Painele vielä lämmin seos tiiviisti piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Laita pohja jääkaappiin täytteen teon ajaksi. Lämmitä 175°C:een. Vatkaa keltuaisia puhtaassa kuivassa kulhossa sähkövatkaimella, kunnes ne muuttuvat kuohkeammiksi ja sakeammiksi. Lisää tiivistemaito ja vatkaa edelleen, kunnes seos sakenee. Lisää limettimehu ja -kuoriraaste. Kaada seos piirasvuokaan.
Kypsennä 10 minuuttia (uunin keskitasossa) ja jäähdytä ritilällä.

Parasta jääkaappikylmänä!