... piti leipoa siis HANNA-TÄDIN KAKKUJA. Ja oikeen Hannalta otin ohjeen.Pienensin ohjetta ja tein perinteisiä pallukoita. Hanna oli tehnyt kauniita sydämiä. Kerma oli kyllä nin vanhaa ettei mieli tehny taikinaa maistaa. Mutta kakut oli sitäkin parempia. Ja hyvin säilyviä, jos suuhunsa niitä ei popsi.

Hanna-tädin kakut

200 g voita tai margariinia

3 dl sokeria

2 dl kermaa (mielellään hapanta)

3 dl perunajauhoja

5.5 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

Sulata rasva ja jäähdytä hieman. Lisää rasvaan sokeri ja kerma ja lopuksi keskenään sekoitetut jauhot. Sekoita taikinaksi ja nosta jääkaappiin yön ajaksi. Pyöritä palloiksi ja paista 200 asteessa n.7 minuuttia, että saavat aavistuksen väriä.