Tämä kakku meni ystäväni enolle, enolle joka seurailee kaukoputkellaan tähtiä.

En edelleenkään hallitse oikein tota kokonaan päällystämistä, en marsipaanilla, enkä sokerikuorrutteella. Mutta pakko kai se on alkaa jostakin ja opetella. Tällä kertaa tiesin että voin paikkailla noilla tähdillä. Sain kyllä hyvät ohjeet joita tsekkailin, ja vähän paremmin meni kuin ennen.

Välissä on tuota jo perinteikkääksi muodostunutta kinuskirahkaa ja toisessa välissä Päärynämoussea.

Päärynämousse:

1 rasia maustamatonta tuorejuustoa
2 purkkia lasten päärynäsosetta
0,75 dl Flora Vispiä vaahdotettuna.
1 tl vaniljasokeria
3 rkl sokeria
3 liivatetta

Mä en enää sekoita tota liivatetta mihinkään nesteeseen, vaan laitan pariksi sekunniksi mikroon Tupperwaren mikro kannussa ja laitan sekaan silleen.

Päällinen on sokerimassaa, tumman sinistä (vai onko se kirkkaan sinistä) ja mustaa. Sekoitin ne varovasti niin sain tuollaisen sekaisen pinnan. En oikein tiennyt minkä värinen avaruus voisi olla, siksi päädyin tuollaiseen ratkaisuun.