Raumalla ilmestyy ilmaisjakelulehtenä UUSI RAUMA-lehti. Toimittaja oli bonganut tämän Kotivinkin jutun. Hän toivoi juttua myös bloggailusta ja leipomisesta juttua heidän lehteensä. Niinpä siten siinä haastattelun lomassa pyöräytin tähän kakkuun pinnan ja koristeet. Oikein jännittää mitä jutussa tulee lukemaan...

4 munan kaakaopohja

Välissä mansikka-valkosuklaa moussea ja raparperihillomoussea.

Päällä floravispi. Kukat marsipaania. Päällä myös suklaamunia ja muutama suihkaus hopea spraytä.

Kakku syötiinsitten loppuun töissä.

Mousset siis seuraavanlaisia:

2,5 dl Floravispiä vaahdoksi.

1 rasia maustamatonta tuorejuustoa. Sekoita vaahdon joukkoon.

Jaa vaahto kahteen astiaan. Sulata pieni levy Kalevin Mansikka-valkosuklaata ja sekoita toiseen vaahtoon.

Liota liivatteet ja sekoita ne pieneen tilkkaan kuumaavettä. Sekoita toiseen vaahtoon n. 2 dl raparperihilloa ja lisää liivate ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Täytteet kakun eri kerroksien väliin. Hyydytys parituntia ja eikun koristelemaan!