Herkkua! Voisin syödä näitä hyvän teen kanssa yhden jos toisenkin.

002%20%282%29.jpg

Aineet:

100 g leivinmargariinia
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
0.5 tl soodaa
1 rkl vaniljasokeria
2.75 dl vehnäjauhoja
 
Ohje:
Sulata rasva. Sekoita joukkoon sokerit. Sekoita jauhoihin sooda ja vaniljasokeri. Kääntele kuivat aineet rasva-sokeri-seokseen. Pilko suklaa pienemmäksi ja kääntele myös se taikinan joukkoon. Älä kuitenkaan vaivaa taikinaa, jotta siitä ei tule sitkoista. Muotoile taikinasta 2-3 kpl n. 40 cm pötköä ja litistä niitä hieman littanammiksi. Keksit leviävät uunissa jonkin verran, joten jätä niille leviämisvaraa.

Paista 200 asteessa n. 12 minuuttia, kunnes pinta on hieman halkeillut. Leikkaa keksit heti kuumina vinottain palasiksi, sillä ne kovettuvat jäähtyessään.